PÖÖRDUMINE TÄISMAHUS ⟩ Saarlased ei soovi lauspiiranguid

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
JÕUDSID: Kuressaare ametikool pidas eile õpilasfirmade laata, mis tuleval nädalal ilmselt enam võimalik poleks. Vadim Baibuzan (vasakult) ja Triinu Salus firmast Muhe Maitsetee pakkusid oma eestimaiste metsataimede segusid ka disaini õppesuuna rühmajuhatajale Karin Oinbergile.
JÕUDSID: Kuressaare ametikool pidas eile õpilasfirmade laata, mis tuleval nädalal ilmselt enam võimalik poleks. Vadim Baibuzan (vasakult) ja Triinu Salus firmast Muhe Maitsetee pakkusid oma eestimaiste metsataimede segusid ka disaini õppesuuna rühmajuhatajale Karin Oinbergile. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saaremaa, Muhu ja Ruhnu vallajuhid paluvad valitsusel tungivalt kaaluda, kas koroonaviiruse tõkestamiseks koolide sulgemine ning igasuguse huvi- ja sporditegevuse peatamine saartel on ikka vajalik.

Uute piirangute kohaselt suletakse alates 14. detsembrist üle kogu Eesti kõik õppeasutused ning peatatakse kolmeks nädalaks huviharidus, huvitegevus ja sporditegevus nii noortele kui ka täiskasvanutele.

Saaremaa valla haldusterritooriumil elavaid koroonahaigeid on hetkel üheksa, Muhus ja Ruhnus mitte ühtegi. Seetõttu oleksid mandriga võrdsed piirangud vallajuhtide hinnangul ebaproportsionaalsed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles