POLITSEINÄDAL ⟩ Kihutav Porsche ja hoolimatu driftija

Saarte Hääl
Copy
Politseiauto.
Politseiauto. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

4. jaanuaril sai politsei teate Muhus praamilt mahasõitnud kolonnist ohtlikke möödasõite tegevast ja kihutavast sõiduautost Porsche.

Märganud sõidukit Kuivastu maanteel ja fikseerinud selle kiiruseks 116 km/h, pidas patrull Porsche kinni. Autot juhtis 21-aastane naine, kelle suhtes alustati väärteomenetlust.

Kuressaare politseijaoskonna juhtivpolitseinik Aare Allik ütles, et üldiselt oli liikluspilt maakonna teedel suhteliselt rahulik.

“Inimkannatanutega liiklusõnnetusi ei juhtunud ja usun, et selles oli suur osa tähelepanelikel liiklejatel, kes andsid politseile teada võimalikest joobes sõidukijuhtidest või korrarikkumistest liikluses,” sõnas Allik. 

8. jaanuaril teatati politseile, et Kuressaares Kihelkonna maanteel Rimi kaupluse juures sõitis kraavi sõiduauto BMW, mida üritatakse kraavist välja tõmmata. 

Patrull selgitas kohapeal välja, et juht oli sõiduki tahtlikult külglibisemisse ajanud, mille tulemusena kaotas ise kontrolli sõiduki üle ja sõitis üle parklapiirde haljasalale. Juht oli kaine ja tunnistas oma kogenematust, keegi vigastada ei saanud.

9. jaanuaril sai politsei teate, et Kuressaare korterelamus lõi 24-aastane mees 21-aastast venda. Politsei pidas vennapeksja kahtlustatavana kinni. 

4. jaanuaril teatati politseile, et Karja külas kortermajas käib pidu, kus tarvitatakse alkoholi ja osalevad alaealised. Politseipatrull kuulis juba maja õue valju muusikat, sisenes korterisse ning lõpetas korrarikkumise. Korteris olnud kuuest alaealisest neljal tuvastasid politseinikud alkoholijoobe ning nood anti üle lapsevanematele.

Teisest alaealiste peost, mis toimus Kuressaares Rehe tänava kortermajas, sai politsei teate samuti 4. jaanuaril. Korteris viibis viis noorukit, kellest kolmel olid alkoholijoobe tunnused. Patrull andis purjakil noored vanematele üle.

Politsei algatas ka kaks kriminaalmenetlust joobes juhtide suhtes. 4. jaanuari hommikul peatas patrull Uduvere külas mopeedauto, mida juhtis 36-aastane joobes mees. 

Samal õhtul kontrollisid politseinikud Vanamõisa külas sõiduautot Ford, mida juhtis 54-aastane mees, kellel politseinikud mõõtsid alkoholijoobe.

Möödunud nädalal registreeriti Kuressaare politseijaoskonnas 29 väljakutset ja sündmust. Jaoskonda toodi kümme inimest, neist kainenema jäeti viis.

Politseijaoskonda on toodud leitud plastiksuusad Visu Ski ja  jalgratas Classic Lady Sport, mis ootavad omanikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles