GRAAFIKA ⟩ Keskmine valla töötaja on 47-aastane naisterahvas

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
Üks järjepidavamatest töötajatest on Saaremaa vallas ja selle eelkäijates olnud rahvastikutoimingute peaspetsialist Avo Levisto.
Üks järjepidavamatest töötajatest on Saaremaa vallas ja selle eelkäijates olnud rahvastikutoimingute peaspetsialist Avo Levisto. Foto: Saarte Hääle arhiiv

Saaremaa vallavalitsuse suurim aastane töötasu oli eelmisel aastal 39 536 eurot, mis maksti vallavanem Mikk Tuisule. Seda vaatamata sellele, et ta asus oma ametipostile alles mai lõpus. 

Vallavalitsuse koostatud personali- ja palgastatistika järgi teenis eelmisel aastal üle 30 000 euro 11 inimest. Nende seas olid vallavalitsuse liikmed, aga ka vallasekretär ja kaks osakonnajuhatajat. Üllatuslikult ei järgne vallavanemale mitte tema otsealluvad, vaid hoopiski haridus- ja noorsootöö osakonna juhataja Urmas Treiel, kes kogusummas teenis näiteks oma ülemusest 250 eurot rohkem. 

Selles edetabelis oleks koht kindlasti ka vallavolikogu esimehele Tiiu Arole, kelle palk on üle 3000 euro kuus, kuid volikogu liikmena ta selle statistika alla ei käi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles