MEELIS KUBITS ⟩ Pigem vähe, kuid väärikalt!

Copy
SA Kultuuripartnerlus eestvedaja Meelis Kubits ja Ott Rätsep Louis Kahni Eesti ühingust.
SA Kultuuripartnerlus eestvedaja Meelis Kubits ja Ott Rätsep Louis Kahni Eesti ühingust. Foto: MERIT LEHTSALU

“Louis Kahni Ühing käitleb Kahni mälestust hellalt ja professionaalselt, põhjendatud ettevaatlikkusega,” kirjutab saarlane Meelis Kubits, Kultuuripartnerluse SA juhataja.

Sünniaastapäevaga seotud ürituste programm on rahvusvaheline, sisukas, samas endiselt avatud igale ideele. MTÜ Vöimalus on olnud tegijatele toeks, Kultuuripartnerluse SA kaudu aitame panna kokku tooteid rahastajatele. Välisministeerium, EAS, Saaremaa vald, muud institutsioonid on kaasatud. 

Küll see mälestusmärk ka tuleb. See, et Kahnile ei ole Kuressaares veel midagi püstitatud, on saarlaste tugevus. Mõni poolsoe omavalitsustegelane mõnes muus maakonnas oleks asja muidugi kärmelt ära teinud ja teadagi mille korraldanud. 

Kahni mälestuse jäädvustamine skulptuurina on kindlasti Kahni sugulaste ja ühingu otsustada, see peab olema rahvusvaheliselt tunnustatud märk. 

Saaremaa jaoks on Kahni aasta suur võimalus. Mul on hea meel, et vallavõim seda samuti jagab ja oluliseks peab. Midagi ei tule teha paaniliselt, pigem vähem, kuid väärikalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles