POLITSEINÄDAL ⟩ Mees peksis naist, naine meest

Saarte Hääl
Copy
Peksmine. Foto on illustratiivne.
Peksmine. Foto on illustratiivne. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kuuest eelmisel nädalal algatatud kriminaalasjast kaks käsitlevad sugupoolte vahel toimepandud vägivalda. 

Esimene neist kriminaalsest tegudest pandi toime neljapäeval, mil politsei sai teate, et 38-aastane mees ründas tuttavat naist. Kahjuks sai ohver ka viga. 

Kaks päeva hiljem läksid Kuressaares tülli elukaaslased ja seekord oli kannatajaks pooleks mees. Nimelt äsas naine oma 28-aastasele teisepoolele pudeliga. Seegi ohver sai vigastada.

Pudelid olid kurjajuureks ka kolmapäeva pärastlõunal Kuressaare bussijaama kaupluses. Nimelt otsustas 19-aastane noormees varastada sealt neli pudelit alkoholi (23 euro väärtuses), kuid kui varas minema putkas, jättis ta maha oma isiklikud asjad. Nende hulgas ka isikut tõendava dokumendi, mille järgi politsei varga kindlaks tegi.

Nädala jooksul teatati politseile viiest liiklusõnnetusest. Neist üheski inimesed õnneks viga ei saanud. Kolm õnnetust olid kokkupõrked metsloomaga ja kahel korral põrkasid omavahel kokku sõidukid. 

Joobnud juhte tabati nädala jooksul seitse, kellest kuus kõrvaldas politsei juhtimiselt laupäeval. 

Kuressaare politsei patrullijuht Matis Sikk ütles, et nädalavahetusel käis politsei kontrollimas piirangutest kinnipidamist Nasval. 

“Kuna selles piirkonnas oli väga palju inimesi autodega liikumas, siis kontrollis politsei ka juhtide joovet ja tuvastas mitmeid alkoholi tarvitanud roolikeerajaid,” märkis Sikk. 

Nädala jooksul tegelesid politseinikud 47 väljakutsega. Väärteomenetlusi algatati 33 ja kriminaalmenetlusi kuus. Arestimajja viis politsei kainenema kaks meest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles