Politseinädal ⟩ Pidutsevad alaealised, kriibitud auto ja üksainuke kainenev mees

Saarte Hääl
Copy
Politseiauto.
Politseiauto. Foto: Arved Breidaks

Neljapäeva hommikul andis politseipatrull Kuressaare linnas vilkuritega peatumismärguande sõiduautole Citroën, mille juht küll peatus, aga väljus seejärel sõidukist ja jooksis minema. Auto roolis oli 24-aastane mees, kellel puudub juhtimisõigus. Meest on ka varem politsei poolt sama teo eest karistatud. Alustatud on väärteomenetlust.

Reede öösel vastu laupäeva kutsuti politsei kontrollima alaealiste pidu. Pidu peeti erapinnal, kus viibis seitse alkoholi tarvitanud noorukit. 

Laupäeva päeval teatati, et Kuressaare linnas on hoovis seisval autol ukse pealt värv maha kraabitud ja tekitatud mõlk. Politsei alustas selle vandalismijuhtumi asjaolude väljaselgitamiseks väärteomenetlust.

Nädala jooksul algatati neli menetlust joobes sõidukijuhtide suhtes. Jällegi on põhjust tänada tähelepanelikke kaaskodanikke, kes võimalikest joobes juhtidest teada andsid, märkis Kuressaare politseijaoskonna juht Rainer Antsaar

Möödunud nädalal teatati neljast liiklusõnnetusest. Inimesed neis õnneks viga ei saanud. Toimus üks sõidukite kokkupõrge ja kolm kokkupõrget metsloomaga.

Möödunud nädalal tehti politseile 25 väljakutset väga erinevate murede ja probleemide lahendamiseks. Liigse alkoholi tarvitamise tõttu tuli kainenema tuua üks mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles