REPORTAAŽ ⟩ Hea teenindaja jääb meelde pikaks ajaks

Kristina Õun
, Reporter
Copy
KÕIK ON OMAD: Vanalinna kohviku müüjad Inge Kirs ja Tiina Himanen panevad iga kliendi end oodatud külalisena tundma.
KÕIK ON OMAD: Vanalinna kohviku müüjad Inge Kirs ja Tiina Himanen panevad iga kliendi end oodatud külalisena tundma. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Märts on Eestis juba 18-ndat aastat hea teeninduse kuu, mil pööratakse erilist tähelepanu teeninduskultuurile. Saarlased andsid oma lemmikteenindajatest teada ka Saarte Häälele ning nõnda selgus, et tunnustamist väärivaid teenindajaid jagub meie saarel küllaga.

Vanalinna kohvik on kahtlemata üks Kuressaare linna legendaarsemaid kohti, kuhu meelitavad varahommikuti sisse astuma tänavale imbuvad ahjusoojade saiakeste lõhnad. Kohvik avab uksed hommikul kell 7.30 ning pakub päeva alustajatele kohvi, putru, omletti ja värskeid pirukaid. 

Paistku õues päike või sadagu taevast alla kasvõi pussnuge ning koroonanumbreid, võtavad müüjad Tiina Himanen ja Inge Kirs kliente alati rõõmsameelselt vastu. Sooja suhtumist võib Vanalinna kohvikus oodata igalt teenindajalt, kes reipalt leti taga toimetab ning kelle naer ja positiivsus kajavad sageli üle kogu kohviku. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles