POLITSEINÄDAL ⟩ Napsutanud ja lubadeta juhid

Saarte Hääl
Copy
Politseiauto. Pilt on illustreeriv.
Politseiauto. Pilt on illustreeriv. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmisel nädalal sai politsei 46 väljakutset. Liiklusest kõrvaldati kolm juhtimisõiguseta autojuhti, kellest üks oli tarvitanud ka alkoholi. Lisaks alustati veel kahel korral menetlust joobes peaga rooli istunud inimeste suhtes, teatas Kuressaare politseijaoskonna arestimaja juhtivpolitseinik Aare Allik.

Läinud nädala esmaspäeva õhtul pidasid politseinikud Kuressaares liiklusjärelevalve käigus kinni sõiduauto Volvo, mida juhtis alkoholi tarvitanud 48-aastane mees. Kuna meest on mootorsõiduki alkoholijoobes juhtimise eest ka varem karistatud, siis mõistis kohus talle kiirmenetluse korras karistuseks kaks aastat vangistust, mis asendati 717 tunni üldkasuliku tööga ja kriminaalhooldusega. Lisaks konfiskeeriti mehe auto.

Samal päeval tabati Nasva alevikus Fordi sõiduautot juhtimas alaealine juhtimisõiguseta noormees, kelle suhtes alustati väärteomenetlust.

Järgmisel päeval kell 17.40 peatasid politseinikud Kuressaares Tallinna tänaval Audi sõiduauto, mille roolis oli 34-aastane naine. Kontrolli käigus selgus, et naisel puudus juhtimisõigus ning ta oli tarvitanud alkoholi. Alustati kriminaalmenetlust.

Kolmapäeva päeval alustati väärteomenetlust 18-aastase naise suhtes, kes juhtis Tõlli–Mustjala maanteel sõiduautot Nissan, omamata vastava kategooria mootorsõiduki juhtimisõigust.

Pühapäeval kella 10.30 ajal peatasid politseinikud Salme alevikus Hyundai sõiduauto, mida juhtis 60-aastane alkoholi tarvitanud mees, kelle suhtes alustati väärteomenetlust.

Tormise nädala jooksul sai häirekeskus mitmel korral teate teele langenud puust. Politsei abistas päästemeeskonda nii liikluse korraldamise kui ka tormikahjude likvideerimisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles