ÜLESKUTSE Kellest saab Saare maakonna 15. aasta ema?

Saarte Hääl
Copy
Priimulad vaasis.
Priimulad vaasis. Foto: www.freepik.com

Naiskodukaitse Saaremaa ringkond kuulutab koostöös Kultuurivara, Kadi raadio ja ajalehe Saarte Hääl toimetusega juba 15. korda välja aasta ema konkursi, et tunnustada Saare maakonnas üht tublit ema.

Iga ema on unikaalne ja iga ema on omamoodi hea ema. Me kõik tunnustame emadepäeval oma kalleid emasid, kes on elu andjaks ja tugisambaks lastele ning kogu perele.

Me elame väga erilisel ajal, mis nõuab paljuski suuremat pingutust ja seda eriti emadelt. Emad ei oota tunnustust ja tähelepanu, nad annavad kõike lihtsalt ja südamest. Seda enam tahaksime emadepäeval juhtida tähelepanu emade lõpmata suurele tööle ja armastusele.

Aunimetuse Saare maakonna aasta ema 2021 andmise eesmärk on väärtustada emadust ja perekonda ning tunnustada ema rolli laste kasvatamisel.

Kandidaate võivad esitada nii üksikisikud kui ka organisatsioonid, omavalitsused ja firmad 25. aprillini. 

Kandidaat peab olema väärikas Eesti Vabariigi kodanik, kes on rahvastikuregistri järgi Saare maakonna elanik ning kelle peres kasvab vähemalt kolm last. 

Need võivad olla ka kasu- ja võõraslapsed. 

Kuna aasta ema tiitel on ühiskondlik tunnustus, vaatame esitatud kandidaatide puhul ka seda, mida see tubli naine ühiskonnale andnud on.

Ankeedi kandidaatide esitamiseks interneti teel saab täita aadressil http://kadi.ee/aastaema.

Samuti saab oma kandidaadist anda teada aadressil: Kaitseliidu Saaremaa malev, Kalevi põik 5, märgusõnaga “Aasta ema”.

Varem on aasta ema tunnustuse pälvinud Monica Kallas (2007), Liili Ader (2008), Marit Tarkin (2009), Anu Rannama (2010), Tiina Rüütel (2011), Lia Hanso (2012), Lidia Lõbus (2013), Helgi Tammur (2014), Marve Koppel (2015), Koidu Heinmaa (2016), Sirje Paakspuu (2017), Jaanika Tiitson (2018), Virge Treiel (2019) ja Anne- Li Tilk (2020).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles