MAA ELU ⟩ Ehtne Saaremaa on koroonast vägevam

Ain Lember
, Toimetaja
Copy
TUNTUD HEADUSES: Inge Uulits räägib, et kõige paremini müüvad tema moosid Saaremaal, kus turist otsib kohalikku kaupa.
TUNTUD HEADUSES: Inge Uulits räägib, et kõige paremini müüvad tema moosid Saaremaal, kus turist otsib kohalikku kaupa. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Auriga keskuses tegutsev Ehtne Saaremaa pood saab juunis kaheaastaseks, kusjuures pool tegutsemisajast on tulnud hakkama saada piirangute tingimustes.

Saarte koostöökogu projektijuht Susan Reinholm ütles, et õnneks on kauplus saanud kõik see aeg uksed avatuna hoida seitse päeva nädalas. See omakorda on lubanud Saarte koostöökogul täita seda eesmärki, milleks esinduspood ellu kutsuti – tutvustada võimalikult laia valikut Saare maakonnas tehtud tooteid, nii Auriga keskuses kohapeal kui ka e-poes pood.ehtne.ee. 

Möödunud jõulud andsid Reinholmi sõnul rõõmustava kinnituse selle kohta, et Ehtne Saaremaa e-pood tõi nii mõnelegi väiketootjale eduka koostöö uue edasimüüjaga. 2021. aasta esimese kolme kuuga on kauplus pidanud leppima paraku tuntavalt väiksema külastatavusega. Samas pole halba ilma heata – kuna mitmed Auriga keskuse poed on kahjuks pidanud oma uksed ajutiselt sulgema, leiab kohalik rahvas kiiremini tee saaremaise kraamini. Tooteid ostetakse nii igapäevaseks kasutamiseks kui ka kingitusteks ja külakostiks, rääkis Reinholm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles