VIDEO ⟩ Õnnetuse tagajärjel halvatuks jäänud Leino teeb uusi edusamme

Kristina Õun
, Reporter
Copy
TREPIST ÜLES: Leino käis nädalavahetusel Kuressaare haigla füsioterapeudi Karina Talgi abiga esimest korda üle 21 kuu taas oma kodu teisel korrusel.
TREPIST ÜLES: Leino käis nädalavahetusel Kuressaare haigla füsioterapeudi Karina Talgi abiga esimest korda üle 21 kuu taas oma kodu teisel korrusel. Foto: Erakogu

Uskumatuid edusamme teinud Leino Johanson jõudis läinud nädalavahetusel järjekordse verstapostini tervenemise teel, tõustes küll füsioterapeudi toel, ent siiski omil jalul kodumaja teisele korrusele.

2019. aasta suvel õnnetu vettehüppe tagajärjel seljaajutrauma saanud ning kaelast saadik halvatuks jäänud Saaremaa mehe Leino Johansoni lugu ja püüdlused paranemise suunal on liigutanud väga paljusid eestlasi. 

Kahe lapse isa Leino oli ilusal suvisel päeval tuttavate tiigis ujumas ning asus sooritama vettehüpet, kuid libises ja vigastas kukkudes nii kaela kui ka seljaaju. Hetkega halvatud mees oli uppumas, kui abikaasa Gerda ta veest välja tõi ja koos naabrimehega elustama hakkas. Õnnetuses eluohtlikku piirkonda vigastanud Leino oli kaelast allapoole halvatud ning sai hingata vaid hingamisaparaadi abiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles