POLITSEINÄDAL ⟩ Kümned juhid muljusid gaasi põhja

Saarte Hääl
Copy
Politsei. Foto on illustratiivne.
Politsei. Foto on illustratiivne. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmisel nädalal alustasid Saaremaa politseinikud liikluses väärteomenetlust 51 korral, millest 31 juhul olid sõidukijuhid ületanud lubatud piirkiirust.

Kuressaare politseijaoskonna juht Rainer Antsaar tunnistas, et soojade ilmade ja heade teeolude tõttu on inimesed liikluses vähem ettevaatlikuks muutunud.

“Kiiruseületamisega seab autojuht ohtu nii enda kui ka kaasliiklejaid. Kiirustamisega võidetud vähene aeg ei kaalu üles raskeid või pöördumatuid tagajärgi, mida see endaga kaasa tuua võib,” ütles politseijuht.

Ta tuletas ka meelde, et 1. maist on kohustuslikud suverehvid. Lamellrehvidega on küll lubatud sõita aastaringselt, ent politsei soovitab ka lamellid ära vahetada, et vältida suvel nende liigset kulumist.

Möödunud nädalal sai politsei 53 väljakutset. 36 korral oli tegu avaliku korra rikkumisega – alkoholi tarvitamisega avalikus kohas ja alkoholijoobes inimestega, kes teisi häirisid. Kainenema toimetati kaks inimest.

Politsei alustas kriminaalmenetlust kahe nädala eest asetleidnud kehalise väärkohtlemise uurimiseks, kus 36-aastane naine lõi tüli käigus 32-aastast naist.

Väärteomenetluse sai kaela inimene, kes teevaidluse tulemusena vedas liikluseks avatud teele puid, et takistada seal liikumist. Samuti alustati väärteomenetlust mehe suhtes, kes ostis kauplusest alaealisele alkoholi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles