TOORVORSTID ⟩ Suve grillihitid

Copy
Grillmeister Enn Tobreluts
Grillmeister Enn Tobreluts Foto: Saaremaa Lihatööstus

Suve kõige grillimad suvetooted tulevad Saaremaa Lihatööstusest. Koostöös grillmeistri Enn Tobrelutsuga valminud maitsvaid suvetooteid on kõik E621 vabad, naturaalsed, koduse maitse ja vähese soolaga.

Enn Tobrelutsu BBQ Entertainement soovitab:

Foto: Saaremaa Lihatööstus

"SAARE KLASSIKA toorvorstid lambasooles"

Mönusalt klassikalise šašlõkimaitsega lambasooles sealihast toorvorstid, ilmselt Eesti parimad! Lihasisaldus 91%.

Foto: Saaremaa Lihatööstus

"KANAKINTSULIHAST SMETANA toorvorstid lambasooles"

Rammusa Smetana hapukoorega maitsestatud lambasooles kanakintsulihast toorvorstid.

Foto: Saaremaa Lihatööstus

"KANAKINTSULIHAST KLASSIKA toorvorstid lambasooles"

Mönusalt klassikalise šašlõkimaitsega lambasooles kanakintsulihast toorvorstid.

Enn Tobreluts
Enn Tobreluts Foto: Egon Ligi / Saarte Hääl

Enn Tobrelutsu grillinipp: Lase vorstidel enne grillimist umbes tund toasoojas seista, siis ei muutu temperatuur liiga järsult, vorst pruunistub kiiremini ja vorstikest ei lähe nii kergelt katki. Söed on toorvorstide grillimiseks valmis, kui saad kätt hoida hõõguvate süte kohal ca 4 sekundit. Aseta vorstid grillile alles siis, kui grillrest on terasharjaga puhastatud, rätikuga puhtaks nühitud ja kuum! Vorstide pööramiseks kasuta lapikute otstega grilltange või -labidat, mitte kahvlit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles