AASTA EMA ⟩ Anneli Mesila aitab ja õpetab, küpsetab ja ehitab

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
TÖÖKAS MESILA PERE: Annelil ja Riivol koos laste Reiko, Karl-Mathiase, Marie ja Marcusega tegemisi-toimetamisi koduõues jagub.
TÖÖKAS MESILA PERE: Annelil ja Riivol koos laste Reiko, Karl-Mathiase, Marie ja Marcusega tegemisi-toimetamisi koduõues jagub. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

"Meie ema on lõbus, tark ja kannatlik, oskab hästi süüa teha ja maja ehitada," kirjeldavad lapsed Anneli Mesilat, viieteistkümnendat Saare maakonna aasta ema.

Kuigi Anneli Mesilal endal on lapsi neli, peab ta end siiski viie lapse emaks. Kuulub ju lisaks 15-aastasele Marcusele, kümnesele Karl-Mathiasele, seitsmesele Mariele ja viiesele Reikole tema perre ka 26-aastane Riimo – abikaasa Riivo poeg eelmisest kooselust.

“Emme on päikesekiir, ta on hea ja kena,” ütleb pere pesamuna Reiko, kellele meeldib emme Anneliga õppida ja kiikuda. Marie sõnul on emme tore, lõbus ja tubli. “Ta teeb head süüa ja palju tööd,” lausub tüdruk. Karl-Mathias kirjeldab oma ema kui ilusat, toredat ja heatahtlikku inimest, kes aitab alati, kui on abi tarvis. Ja mängib koos oma lastega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles