ÕHTUNE KONTSERDIELAMUS ⟩ Euroopa päeva kontsert Viinis

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Austria Aureum saksofonikvartett
Austria Aureum saksofonikvartett Foto: Erakogu

Austria Suursaatkond Tallinnas soovib kõigile ilusat kontserdielamust ja head Euroopa päeva!

Austria Euroopa ja Välisasjade ministeerium palvel salvestas Euroopa päeva kontserdi 12. aprillil Arnold Schönbergi keskuses Viinis Aureum Saxophon Quartett koosseisus Lukas Seifried (baritonsaksofon), Viola Jank (tenorsaksofon), Martina Stückler (sopransaksofon) ja Johannes Weichinger (altsaksofon).

Kvartett kuulub koos 25 teise muusikakooslusega Austria välisministeeriumi ja Austria muusikaekspordiagentuuri Music Austria noorte muusikute programmi Uus Austria Helisev Muusika (New Austrian Sound of Music, NASOM). Austria muusikaekspertidesest koosnev zürii on valinud käesoleval aastal juba 7. korda toimuvasse Uue Heliseva Muusika programmi noori muusikuid klassikalise muusika, džäss-, maailma-, kaasaegse ning pop/elektroonilise muusika valdkonnast. Programmi eesmärk on tutvustada noori Austria muusikuid ning toetada nende esinemisi ka väljaspool oma kodumaad.

Austria Aureum saksofonikvartett on sel suvel oma 25. aastapäeva tähistava Muhu Muusikafestivali Juu Jääb külalised. Kontserdid toimuvad 3. juulil kl 19.00 Laurentiuse kirikus Kuressaares ja 4. juulil kl 14.00 Katariina kirikus Muhus (festivali lõppkontsert).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles