Sander Teras ⟩ "Tol hetkel oli mind lihtsalt vaja."

Katre-Liis Võhma
Copy
TEGI ÕIGET ASJA: Juba mitmel korral tunnustatud Sander Teras sai seekord auhinna president Kersti Kaljulaidi (paremal) ja õiguskantsler Ülle Madise käest.
TEGI ÕIGET ASJA: Juba mitmel korral tunnustatud Sander Teras sai seekord auhinna president Kersti Kaljulaidi (paremal) ja õiguskantsler Ülle Madise käest. Foto: Presidendi kantselei

President Kersti Kaljulaid tunnustas "Lapse suure teo" auhinnaga Saaremaa ühisgümnaasiumi lõpuklassi õpilast Sander Terast, kes läks eelmisel kevadel pandeemia algul appi Upal asuvasse Südamekodusse.

"Tunnen, et liiga palju tunnustatakse sellise väikese asja pärast. Tollel hetkel oli lihtsalt vaja mind ja ma läksin kohale. Tegin küll aitamise koha pealt palju, aga tunnen, et Eestis on inimesi, kes on teinud palju suuremaid asju," on Sander tagasihoidlik.

Noormees oli üks kolmest Saaremaa vallavalitsuse ja MTÜ Saaremaa Noorsootöö tunnustatud maakonna noortevaldkonna aasta tegijatest 2020. aastal. Ta tegeleb mitme huvialaga ja juhib ka SÜG-i õpilasesindust. Sandri kõige silmapaistvam tegu on aga just keerulisel ajal hooldekodule osutatud abi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles