Saaremaa Noorsootöö keskust hakkab juhtima Tiina Luks

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
Foto: AFP / Scanpix

Saaremaa valla noortekeskuste ühendamisel loodud valla noorsootöö keskust valiti juhtima endile Kärla ja Lääne-Saare vallavanem ning praegune Kärla teenuskeskuse juht Tiina Luks.

Tiina Luksil on noorsootööalane kõrgharidus Tallinna Pedagoogilisest Seminarist, samuti on tal pikaajaline töökogemus avalikust sektorist, ta on olnud nii Kärla kui ka Lääne-Saare valla vallavanem ning olnud kolme omavalitsuse ühinemisel uue organisatsiooni struktuuri loomise ja käivitamise juures. Praegu on ta Saaremaa vallavalitsuses Kärla teenuskeskuse juhataja, noorsootöö keskuse juhina alustab ta tööd 1. juulil.

"Just tänu oma varasemale töökogemusele tunneb Tiina hästi omavalitsuse ja selle hallatavate asutuste toimimist ning on ka valdkonna väljakutsetega üsna hästi kursis," tõdes abivallavanem Helle Kahm.

Tiina Luks ütles, et on valmis end rakendama oma kõige südamelähedasemas valdkonnas, et aidata Saaremaa Noorsootöö Keskusel kujuneda ja kasvada organisatsiooniks, kus inimesed pidevalt suurendavad oma võimet luua tõeliselt soovitud tulemusi, kus toetatakse uusi mõtteviise ja kus valitseb avatus ühistele püüdlustele ning õpitakse koos õppimist, et pakkuda Saaremaa noortele võimalikult palju erinevaid võimalusi noorsootöös. Noorsootöö tegevuste edukusel peab Tiina võtmekohaks noorte kaasamist ja osalust.

Saaremaa Noorsootöö Keskus alustab uue asutusena tegevust 1. septembril 2021.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles