ULGUSAARLANE ⟩ Füsioterapeut Indrek Tustit: Ma ei tunne Saaremaast puudust

Erki Berends
Copy
SAAREMAALE VÄGA EI SATU: Saarlased näevad Indrek Tustitit peamiselt teleekraani vahendusel oma hoolealuseid juhendamas. Kõnekas foto on tehtud Doha MM-il, kus odaviskaja Magnus Kirt oma õlga vigastas.
SAAREMAALE VÄGA EI SATU: Saarlased näevad Indrek Tustitit peamiselt teleekraani vahendusel oma hoolealuseid juhendamas. Kõnekas foto on tehtud Doha MM-il, kus odaviskaja Magnus Kirt oma õlga vigastas. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Ulgusaarlane Indrek Tustit on füsioterapeut ja endine kergejõustiklane. Ta on kuulunud mitme eesti ja välistippsportlase tugimeeskonda, teiste hulgas siiani Kaia Kanepi ja Magnus Kirdi omasse. Varem on ta teinud koostööd Gerd Kanteri ja Aleksander Tammertiga.

 Kas sa oled ulgusaarlane või ulgumuhulane?

Ei teagi, kummad mu peale vihastavad, kas muhulased, kui ütlen, et olen muhulane või saarlased, et saarlane, sest ma pole kummaski nii pikalt käinud ja arvan, et kumbki ei taha mind enam omaks võtta. Eks ta ongi keeruline öelda. Mõlemad vanemad on mul tegelikult Muhust pärit ja suved olen Muhus olnud. Praktiliselt kõik nädalavahetused ka. Kool oli Kuressaares. Mul on seda Õ tähte puudu ja aktsendi osas kaldun Muhu poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles