Eksinud ⟩ Paaniline tormamine metsast välja ei too

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
POLITSEINIK MINNA RAUN ütleb, et kui otsustatakse jääda paigale, siis tuleks seda teha pigem lagendikul, mitte paksus metsas.
POLITSEINIK MINNA RAUN ütleb, et kui otsustatakse jääda paigale, siis tuleks seda teha pigem lagendikul, mitte paksus metsas. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saaremaal oli augustis kaks juhtumit, kus eksinud korilased vajasid kodutee leidmiseks politsei abi.

Metsas, pilk maas, seente järgi edasi liikudes võib ühel hetkel avastada, et korv on küll head-paremat täis, kuid kodutee teadmata. Sügisega jõuabki kätte aeg, mil inimesed tihedamini metsa ära eksivad. Kuressaare politseijaoskonna piirkonnavanem Minna Raun ütleb, et kaks tänavust juhtumit Saaremaal on olnud õnnelikud ning inimesed on pärast paaritunnist ekslemist politseiauto sireeni järgi metsast välja jõudnud.

KAITSELIITLANE HENNO RÜÜTEL tõdeb, et vihmase ilma korral on kuuse all olla tõesti mugavam kui lagendikul, kuid otsimise ja leidmise teeb see raskemaks.
KAITSELIITLANE HENNO RÜÜTEL tõdeb, et vihmase ilma korral on kuuse all olla tõesti mugavam kui lagendikul, kuid otsimise ja leidmise teeb see raskemaks. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles