KUULA OTSE ⟩ Valimisdebatid saavad avalöögi Kadi raadios ja Saarte Hääles

Andres Sepp
, Saarte Hääle tegevtoimetaja
Copy
Kadi raadio valimisdebatt.
Kadi raadio valimisdebatt. Foto: Siim Metsmaa / Saarte Hääl

Täna Kadi raadios ja homses Saarte Hääles anname avalöögi kohalike omavalitsuste valimiste debattidega. Et aidata valijail oma eelistustes 17. oktoobriks paremini selgusele jõuda, saavad võrdselt sõna kõik poliitilised jõud.

Sport, kultuur ja haridus on need valdkonnad, millest Saaremaa vallavolikokku kandideerivad inimesed täna esimeses debatis Kadi raadio otsestuudios kell 11–13 räägivad.

Saatejuht-toimetaja Tõnis Kipperi sõnul on raadio pakkunud kandideerivatele erakondadele ja valimisliidule võimaluse osaleda neljas debatis.

Tänane ja kaks järgmist on teema- ja valdkonnapõhised: sotsiaalteemad ja tervishoid 29. septembril ning ettevõtlus, ühendused ja töökohad 7. oktoobril.

Debatisaated kulmineeruvad vallavanema kandidaatide kohtumisega 14. oktoobril. Kõik saated on kahetunnised ja jõuavad eetrisse kell 11–13. Kuulajatel on võimalus saate ajal stuudiokülalistele teemakohaseid küsimusi esitada telefonil 45 24 440.

Debattide eredamad hetked jõuavad päev hiljem ka kõigi Saarte Hääle lugejateni.

Tõnis Kipper avaldas lootust, et juba lähiajal suudavad kandideerivad erakonnad panna veebikeskkonnas kergesti leitavalt üles oma lubadused, mõtted ja ideed, et saarlased saaksid end nendega varakult kurssi viia.

Lisaks jõuavad valimiste eel Kadi raadio eetrisse erakondade ja valimisliidu tellitud tasulised reklaamsaated. Samuti on enne valimisi tasulistel pindadel oma seisukohti võimalik avada Saarte Hääle veebis ja paberlehel. Lehe arvamusküljel poliitiliste jõudud esindajad enne valimisi sõna ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles