NEEME RAND: "Kurb ja murettekitav on tõdeda, et meil on töötajaid, kes teadusesse ei usu."

Andres Sepp
, Saarte Hääle tegevtoimetaja
Copy
AMETIKOOLI JUHT NEEME RAND ütleb, et tööandja korralduste ning kehtestatud reeglite korduv eiramine võib viia töölepingu ülesütlemiseni. Siiski on hetkel ametikoolis kümned töötajad vaktsineerimata ja sundida neid selleks ei saa. Pealegi on Ranna sõnul headest spetsialistidest kahju loobuda.
AMETIKOOLI JUHT NEEME RAND ütleb, et tööandja korralduste ning kehtestatud reeglite korduv eiramine võib viia töölepingu ülesütlemiseni. Siiski on hetkel ametikoolis kümned töötajad vaktsineerimata ja sundida neid selleks ei saa. Pealegi on Ranna sõnul headest spetsialistidest kahju loobuda. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Direktor Neeme Ranna kinnitusel ei ole Kuressaare ametikooli juhtkond ähvardanud töölepingu lõpetamisega töötajaid, kes pole vaktsineeritud.

Rand teatas seda vastuseks Haridusvaldkonna Esinduskoja juhatuse liikme Kätlin Telviku osundusele, et ametikool nõuab kõikidelt töötajatelt vaktsineerimist ning keeldumise korral ähvardab töölepingu lõpetamine.

“Meile teadaolevalt saabus esimene kirjalik teadaanne töötajatele juba märtsis, kus direktor andis märku, et vaktsineerimisest keeldumisel on tagajärjed ning selline valik võib lõppeda töölepingu lõpetamisega,” teatas Telvik. “Nüüd, septembris, on teema Kuressaare ametikoolis taas päevakorral.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles