Tore naabriproua Luigi Unger oli see, kes noorte toimetamisi tähele pani ja nad sel suvel “Kauni kodu” konkursile esitas. “Kui ma näen midagi vapustavat, siis ma ei saa vait olla. Need noored on erilised! Siin on kokku juhtunud kaks väga tublit inimest. Jaanisel on ka tublid vanemad, kes on abiks käinud. Siin on tehtud palju ühist meeskonnatööd. Kõik oma perega.” Luigi ise nimetab end sädeinimeseks ja on siinse kogukonna ajaloo elav kroonikaraamat.

Foto: Erakogu
“Algselt polnudki meil plaanis siia kolida,” räägib Roosi. “Aga 2005. aastal kolisime sisse ja hakkasin suviti oma vanaema hooldama. Kooli ajal oli vanaema ema või tädi juures ja me hoidsime siis lihtsalt vanaema kodul silma peal. 2009. aastal lahkus vanaema meie seast ja minust sai selles talus uus perenaine. See oli tegelikult ootamatu, sest ise kujutasin kedagi teist Aadu-Paav-li perenaisena. 2009. aasta oli meile eriline aasta, me saime oma kodu, millele uus elu sisse puhuda ja me saime esimest korda lapsevanemateks. Minu vanemad elavad üpriski lähedal ja nemad on meile suureks abiks olnud. Tänu emale saame tööl käia ja isa peale võib alati loota, kui on vaja masinaga mõnd raskemat tööd ära teha.”
“Algselt polnudki meil plaanis siia kolida,” räägib Roosi. “Aga 2005. aastal kolisime sisse ja hakkasin suviti oma vanaema hooldama. Kooli ajal oli vanaema ema või tädi juures ja me hoidsime siis lihtsalt vanaema kodul silma peal. 2009. aastal lahkus vanaema meie seast ja minust sai selles talus uus perenaine. See oli tegelikult ootamatu, sest ise kujutasin kedagi teist Aadu-Paav-li perenaisena. 2009. aasta oli meile eriline aasta, me saime oma kodu, millele uus elu sisse puhuda ja me saime esimest korda lapsevanemateks. Minu vanemad elavad üpriski lähedal ja nemad on meile suureks abiks olnud. Tänu emale saame tööl käia ja isa peale võib alati loota, kui on vaja masinaga mõnd raskemat tööd ära teha.” Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy