ÜLESKUTSE ⟩ Hooldajad, rääkige oma kogemustest ja vajadustest!

Copy
Foto on illustreeriv
Foto on illustreeriv Foto: unsplash.com

Kuressaare haigla kiirabi vastutav õde, Tartu ülikooli peremeditsiini ja rahvatervishoiu instituudi õendusteaduse õppetooli magistrant Keidi Õispuu kutsub vabatahtlikke osalema uurimistöös omaste hooldajate vajaduste kohta.

Kutsun teid osalema uurimistöös “Kodus elava terminaalses seisundis inimese lähedaste vajadused Saaremaa ja Muhu vallas – kvalitatiivne uurimistöö”. Selle töö eesmärk on kirjeldada lähedaste vajadusi, kes hooldavad kodus elu lõpufaasis olevat või parandamatut haigust (näiteks vähk, dementsus, raske neeruhaigus, südamepuudulikkus või mõni muu mitteparanev haigus) põdevat täiskasvanud inimest.

Selleks et õendusabi kvaliteeti parendada, olete teie olulised. Teie kirjeldate oma vajadusi, mis on olulised elu lõpus oleva inimese hooldamisel. Selle kaudu saame meie õdedena tulevikus teid toetada ja aidata, et te ise jääksite terveks ja elurõõmsaks.

Olete oodatud uurimistöös osalema, kui teil on elulõpu hooldust vajav täiskasvanud inimene, kes elab oma kodus; olete nõus kirjeldama oma vajadusi eesti keeles ning nõustute kuni 60 minuti pikkuse intervjuuga.

Uurimistöös osalemine on vabatahtlik. Saadud uurimistöö tulemused avalikustatakse anonüümselt ja üldistatud kujul. Teie isikuandmed on teada ainult uurijale.

Uurija on nõus ja kohustatud vastama kõigile teie küsimustele, mis võivad tekkida nii uurimistöö eesmärgi, intervjuu läbiviimise kui ka andmete avaldamise kohta.

Kui te soovite uurimistöös osaleda, siis palun võtke ühendust kas e-maili keidi.oispuu@gmail.com teel või telefonil 56 154 459.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles