LUGEJA KIRI ⟩ Avagem jõuluturg Kuressaare bussijaamas!

Saarte Hääl
Copy
Jõulukuusk
Jõulukuusk Foto: www.freepik.com

Kuressaare kesklinnas peeti laupäeval jõuluturgu. Samas seisab meie suur bussijaama saal peaaegu tühjana ning seal on ka neid ruume, kus praegu kaubandusega ei tegeleta. Kas seal ei saaks korraldada jõuluturgu?

Inimesed, kes tulevad maalt või sõidavad ekspressbussidega Tallinna, Pärnusse või Tartusse, saaksid sealt kohe midagi kaasa osta, mitte ei peaks selleks mööda linna kauplusi käima. Oleks ju suurepärane võimalus bussijaama jõuluturult jõulupärg või piparkoogikott kaasa osta.

Maainimesed saaksid seal aga raha teenida oma tooteid, näiteks hoidiseid müües.

Kui pinke pisut kokku lükata, annaks seal saalis müüa ju igasugust kaupa. Jõuluturu päralt võiks olla ka bussijaama tagune, kus praegu käivad eluheidikud viina võtmas. Seal võiks hoopis müüa jõulukuuski – praegu peab kuuski ostma minema linna hoovidest või suurte kaupluste juurest. Kes plaanib kalmistule minna, saaks väikese kuusekese kohe bussijaama juurest osta – siis poleks tarvis seda kuskile mujale otsima minna.

See bussijaamas tegutseva jõuluturu idee vääriks igal juhul kaalumist. Seda leiavad ka paljud mu tuttavad. Jõuludeni jäänud kuu aja jooksul jõuaks selle idee kindlasti teoks teha – kui ainult huvi ja tahtmist jagub.

Vallavalitsuse esindajad ja Kuressaare bussijaama pidajad – mida asjast arvate?

Kuressaare elanik

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles