TUBLI TULEMUS ⟩ Saaremaa võrgunaised olid sel nädalalõpul topelt võidukad

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Foto: Saaremaa Võrkpalli Liit fb/Allan Mehik

Saaremaa Võrkpalli Liit teatas laupäeval sotsiaalmeedias, et uut vörkpalliaastat saab alustada võiduka sõnumiga: Saaremaa I-liiga naistele ilus võit kodumängus Peetrik VK üle tulemusega 3:2 (21;-15; -22; 20; 11).

Tegemist on liidu kinnitusel magusa revanšiga, sest mäletatavasti kaotasid meie naised Peetri VK naistele oktoobrikuus nende kodusaalis 3:0.

Naiskonna temporündaja Raili Sepp kommenteeris mängu: "Oli võitluslik mäng kõige paremas mõttes! Peetri VK on ju teada tuntud tugev vastane. Aga meie poolt oli täna võimas tiimitöö! Ka vahetusest sekkunud noored tegid häid serve. Õhkkond platsil oli üliäge ja võrkpalli naudingut pakkuv ma arvan nii mängijatele kui ka pealtvaatajatele. Sügav kummardus fännidele kogu võistkonna poolt!"

Parimad punktitoojad olid sedakorda: Maria Varik (14p); Janne Järvalt & Gerli Gull (11p); Kristi Põld (10p).

Pühapäeva hommikul sõitsid võrgunaised aga juba Tallinna, et seal uus lahing pidada, kui vastaseks on Tallinna SK.

Pärastlõunal kella 16 paiku oligi neil rõõm teatada, et käes on järjekordne võit. "Saaremaa esindusnaiskond on präägalt just naasemas mandrilt koju, tagataskus 3:0 (21; 12; 23) vöit Tallinna SK üle," teatas Saaremaa Võrkpalli Liit sotsiaalmeedias.

Naiskonna nurgaründaja Janne Järvalt võttis pühapäevase mängu kokku: "Eilne mäng oli kindlasti jalgades veel, kuid suutsime siiski kõik enda töö ära teha. Me tõesti pingutasime, et teha ilus mäng. Kokkuvõttes võib öelda, et olime väga tublid. Servi vastuvõtt oli täna väga hea ja tänu sellele saime oma rünnaku ilusasti tööle. Oma serviga suutsime vastast võrgust kaugemale suruda, tänu millele tuli neil üksjagu eksimusi sisse. Emotsioon ei olnud küll nii üleval kui eile, sest puudusid meie imelised fännid."

Saaremaa naiskonna arvele läks täna 12 serviässa ja 6 blokipunkti. Naiskonna parimatena tõid Gerli Gull 16p, Maria Varik 15p ja Janne Järvalt 11p.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles