Revisjonikomisjon määratles tähtsamad töösuunad

Urmas Kiil
Copy
Sel aastal tegeletakse kolme põhilise teemaga. Esimene neist on vallale kuuluvad teed.
Sel aastal tegeletakse kolme põhilise teemaga. Esimene neist on vallale kuuluvad teed. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Neljapäeval pidas Saaremaa vallavolikogu revisjonikomisjon oma selle aasta esimese töökoosoleku, kus võeti vastu tööplaan ja määratleti tähtsamad tegevussuunad.

Revisjonikomisjoni ja volikogu EKRE fraktsiooni liikme Urmas Lehtsalu sõnul lepiti kokku, et sel aastal tegelevad nad kolme põhilise teemaga.

"Neist esimene on vallale kuuluvad teed," ütles ta. "Teede osas on revisjon läbi viidud ja on välja selgitatud, kui palju on vaja ühte või teist teed parandada ja kui palju on selleks vaja rahalist katet. Revisjonikomisjoni ülesanne on jälgida, millistel põhimõtetel tehakse valikud ja kas need valikud on alati õigustatud."

Teine küsimuste ring, millele revisjonikomisjon tänavu enam tähelepanu pöörab, on valla ehitushangete läbiviimine ja ehituslepingute sõlmimine.

"Ja kolmas revisjonikomisjoni selle aasta tähtsam tegevussuund on analüüsida vallavalitsuse langetatud otsuste õiguspärasust," lausus Lehtsalu. "Nendele olulisematele tegevussuundadele lisanduvad loomulikult veel jooksvad küsimused, mis võivad mingil hetkel järsku päevakorda tekkida."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles