Pärnumaa noorik hakkas Liival restorani pidama

Ain Lember
, Toimetaja
Copy
KOKAPABERITEGA MERILIN PABERITS oli oma söögikohast unistanud juba mõnda aega. Et Koost sulges sügisest uksed, oli restoran kohe olemas, hakka vaid tegutsema, rõõmustab ta.
KOKAPABERITEGA MERILIN PABERITS oli oma söögikohast unistanud juba mõnda aega. Et Koost sulges sügisest uksed, oli restoran kohe olemas, hakka vaid tegutsema, rõõmustab ta. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Möödunud aastal tegevuse lõpetanud restorani Koost ruumides Liival toimetab nüüdsest aasta tagasi Pärnumaalt saarele kolinud noor naine.

Restoranipidaja Merilin Paberits ütles, et alates 30. aprillist, kui restoran uksed avas, on uusi kliente lisandunud iga päevaga. “Esmaspäeval oleks võinud rahvast rohkem olla, aga täna on juba täitsa hästi,” märkis ta.

Restorani uus omanik tahab värskendada põrandat ja lage, kuid toidukoha kuvand Muhu restoranina tuleb säilitada. “Mis menüüsse puutub, siis me võime ju igasuguseid asju mõelda, aga lõpuks tuleb end kliendi järgi kujundada,” leiab ta. Menüü peab pakkuma meelepärast kõhutäit nii saarerahvale kui ka suvel turistile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles