Kuressaare keskväljaku praaktöö vaidlusel ei paista lõppu

Urmas Kiil
Copy
SANT SEIS: Oktoobri keskel kaevasid eksperdid lahti tänavakivid Lossi tänaval vallavalitsuse maja ees. Neid jälgivad Merko alltöövõtjana tegutsenud Klotoidi juhatuse liige Madis Lepp, vallavalitsus ehitus- ja planeeringuosakonna juht Rein Kallas ja toonane vallavanem Mikk Tuisk.
SANT SEIS: Oktoobri keskel kaevasid eksperdid lahti tänavakivid Lossi tänaval vallavalitsuse maja ees. Neid jälgivad Merko alltöövõtjana tegutsenud Klotoidi juhatuse liige Madis Lepp, vallavalitsus ehitus- ja planeeringuosakonna juht Rein Kallas ja toonane vallavanem Mikk Tuisk. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saaremaa vallavalitsus on seisukohal, et linna keskväljakule paigaldatud graniitkivide lagunemine on suuresti tingitud ehitusvigadest, samas on aga rekonstrueerimistööde peatöövõtja Merko seisukohal, et lagunemise on põhjustanud hoopiski projektivead. Vallavalitsus ei välista ka vaidluse kohtusse viimist.

Abivallavanem Mikk Tuisu sõnul praegu läbirääkimised Merkoga veel käivad, seni ei ole kokkulepet saavutatud.

"Meie soov on jõuda kõigi osapoolte suhtes õiglase lahenduseni ja seda pigem kohtuvaidlusi pidamata," märkis abivallavanem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles