OOPERISSE JA ÖÖBIMA ⟩ Kultuuriministrite "kohting" Saaremaal maksis ministeeriumile 14 000 eurot

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Kultuuriministeeriumi avaldatud fotol on (vasakult) Margus Allikmaa, Märt Kubo, Tiit Terik, Jaak Aaviksoo, Signe Kivi, Piret Hartman, Tõnis Lukas, Raivo Palmaru, Anneli Ott, Laine Randjärv, Jaak Allik, Urmas Paet ja Rein Lang.
Kultuuriministeeriumi avaldatud fotol on (vasakult) Margus Allikmaa, Märt Kubo, Tiit Terik, Jaak Aaviksoo, Signe Kivi, Piret Hartman, Tõnis Lukas, Raivo Palmaru, Anneli Ott, Laine Randjärv, Jaak Allik, Urmas Paet ja Rein Lang. Foto: Kultuuriministeerium

Kultuuriministeerium postitas läinud nädalal sotsiaalmeediasse foto 14 kultuuriministrist, kes tulid Saaremaa ooperipäevadele kokkusaamisele.

Ministeeriumi kommunikatsiooni ja rahvusvahelise koostöö osakonna juhataja asetäitja Hannus Luure ütles, et juba traditsiooniks kujunenud kultuuriministrite suvine kokkusaamine toimus viiendat korda ning seekord taas Saaremaal.

Kohtuti, et arutleda koos kultuurivaldkonnas tähtsate teemade üle ning jagada kogemusi ja nõuandeid praegusele ministrile. Käidi muidugi ka ooperis ja pärast seda koos jalga keerutamas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles