MUHU UUDISSED ⟩ Sui oo otsas, olge rahul!

Irena Tarvis
Copy
Irena Tarvis
Irena Tarvis Foto: Erakogu

Ikka terit ! Vuata ikka läks nii kenaste, et enne kuolivuasta algust tulli sügis kua. Neh, esmasbe õhta juba sai selle suvelõpu laulumisega ikka tuulpüöse oitud juba. Ja vihm sai välja tansitud masu. Nõnna kut Liival larbatsku otsa sai, nõnna olli sügis käe kua. Aga pidu olli vägev! Neh, annaks nüid ikka niipaljuke viel ilma, et nie katussetegijad selle kirgu katusse kua ikka niikaugele suaksid, et just kolinal kirku sisse ep sajaks.

Aga igaspuol põle viel sügis. Näituseks Muhu muuseumis kestab sui poole mihklikuuni välja. Ja sõnnamuani suab köia iga päe kunstitallis näitust kua vahtimas viel. Irmuskena nimega näitus oo – "Muhune puhkemine". Ja põle paljast näitus, oo näitusmüik. Kellu kümnest omingu kuni pääva kellu viieni oo uksed valla.

Nüidseks oo sest Ukraina kontserdist küll juba ühna jupp aega müödas… Aga juu siis olli nii vägev, et tasub siiamuani teist viel meenuta. Aga igatahes olli kena! Kohe väga kena! Ühna külmavärinad tullid mitmel korral piale. Vuata just nii võemas olli. Mudud, kis põle ise köin, see ep sua sest tundest aru kua. Ja siis oo just oma süi. Mudud neh, omal olli uhke tunne, et sai piskuga neid ädalisi abista. Ja Muhu jooksu kohta kua viel niipaljukest takkajärgi, et nüid suab valla kodulehe pialt pilta ja tulemusi nähe. Sial oo muidkid pilta üles riputatud. Nendest sündmustest, mis sui oln oo.

Ja mis iespuol ootamas oo? Neh kuolivuasta akkab ju tänasega pihta jälle. Kenad ja kerget astumist kõikidele! Ja tuleva nädali lõppus kuulukse Külasemas tulavad laat ja sügisvestival. Laupa, kümnendal neh. Ikka sial külamaja juures suure karge pial. Suab osta ja müia ja ühte ja teist tarkust juure omanda ja muedu lus-

tida. Kellu ühestteistmest kaheni. Müügimaksu põle. Aga Silla Mall ootaks seda küll, et taale ikka enne elistatse, kis tahab müima tulla. Numbri piale 55 37 225.

Ja sellesamma laadapääva õhta, siis suab jälle Koguva Vanatoal oma ajusid terita. Neh, Jaan Allik tuleb jälle mälumängi tegema. Ikka kellu seitsmest ja ennassid tasuks ikka enne kirja kua anda info@vanatoa.ee. Et jõvaks parasa porsu istmeid iga lava jaare lohista.

Vat sõuksed luod ja laulud. Olge siis munuksed!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles