GALERII JA VIDEO ⟩ Kohtumaja tellingud võtsid tuule alla ja kukkusid sõiduteele

Copy

Kuressaare südalinnas kukkusid neljapäeval kella 13.40 paiku kohtumaja renoveerimistööde käigus tellingud maja kõrval olevale sõiduteele.

Esialgsetel andmetel Saarte Häälele teadaolevalt keegi viga ei saanud. Lossi tänaval on küll tellingud laiali ja teepervel vedeleb ka kohtumaja katusekive, kuid kohapeal käib ka kiire olukorra likvideerimine.

Tellingute maha pudenemise ajal õnneks keegi neist autoga ega jala ei möödunud. Vaid ühel parkival autol paistsid sündmuskohal viibinud ajakirjaniku sõnul väiksed täkked. Võimalik, et need põhjustas katuselt kukkunud kivisodi.

Maja omaniku, Riigi Kinnisvara kommunikatsioonijuhi Annely Jõgeva sõnul hakati hoonele paigaldama vihmaveerenne ja tööde käigus eemaldati sisehoovi sissesõidu poolsel küljel tellingute kinniti seinast, mis ei võimaldanud rennide paigaldamist.

"Sisehoovist tänava suunas puhunud tuulepuhangute mõjul moodustus tellingute kattekilest purjepind ja võimendunud tuule mõjul murdus telling ca 1/3 ulatuses," selgitas ta. "Keegi õnnetuses viga ei saanud. Üks parkinud auto sai küll kahjuks kannatada."

Jõgeva tuletas meelde, et ehitusobjektide vahetus läheduses tasub alati olla ettevaatlik ja seda ka suurema tuulega ilmade puhul.

Foto: Anette Sannik/Saarte Hääl
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles