Abituriendid kiidavad ⟩ Täiskasvanute gümnaasiumisse tulek oli õige otsus!

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
PEATSED VILISTLASED: Kairi Rakaselg, Sirli Pukk, Kristiina Kindel ja Angeelika Siinor on otsusega KTG-sse tulla rahul.
PEATSED VILISTLASED: Kairi Rakaselg, Sirli Pukk, Kristiina Kindel ja Angeelika Siinor on otsusega KTG-sse tulla rahul. Foto: Karl Jakob Toplaan/Saarte Hääl

“Kuressaare täiskasvanute gümnaasium pole tavagümnaasiumist millegi poolest kehvem,” kinnitavad KTG tänavused lõpetajad. Oma loo, kuidas nad sellesse kooli sattusid ja mida see aeg neile andnud on, räägivad abituriendid Angeelika Siinor, Kristiina Kindel, Sirli Pukk ja Kairi Rakaselg.

Angeelika Siinor: Õppisin kogu põhikooliaja Kuressaare gümnaasiumis. Pärast 10. klassi ma seal jätkata kahjuks ei saanud, sest Saaremaale ehitati riigigümnaasium ja senistest gümnaasiumidest said põhikoolid. Kuna osa mu hinnetest ei vastanud nõuetele, ma riigigümnaasiumisse ei pääsenud. Soovisin keskhariduse siiski kätte saada, seega jäigi üle tulla Kuressaare täiskasvanute gümnaasiumisse päevasesse õppesse.

KTG-s anti mulle võimalus teha 11. klassi kõrvalt ka 10. klassi aineid, milles endises koolis oli jäänud midagi tegemata või hinded parandamata. Miks ma KG-s piisavalt ei pingutanud? Mõni aine tundus liiga raske – näiteks matemaatika ja võõrkeeled –, mõnda asja ma aga lihtsalt ei viitsinud teha. Suures koolis on ju kümnendiku jaoks nii palju muud huvitavat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles