KAUAUUDATUD UUDIS Saaremaa tarbijate ühistu alustab uue kaupluse ehitust

Andres Sepp
, Saarte Hääle tegevtoimetaja
Copy
Leisi kaupluse ehitusplats 1. aprillil 2024.
Leisi kaupluse ehitusplats 1. aprillil 2024. Foto: Saaremaa tarbijate ühistu

Täna alustas Saaremaa tarbijate ühistu uue Coop Leisi Konsumi ehitust, mille planeeritav avamiskuupäev on 1. aprillil 2025.

Saaremaa tarbijate ühistu juhatuse liige Kalle Koov märkis, et kuni uue kaupluse avamiseni jätkab Leisi piirkonna klientide teenindamist vana kauplus.

Uus Konsum saab olema täiesti unikaalne, ühendades kaasaegse disaini ja innovaatilised lahendused, et pakkuda klientidele veelgi paremat ostukogemust.

Kalle Koov lubab, et uues Leisi Konsumis saab ostukogemuse, mis on ainulaadne mitte ainult Eestis, vaid kogu maailmas.

Näiteks, kel soov kaalu alandada, saab ostupuldil vastava märke tegemisel puldilt häiret, kui olla liiga lähedal maiusteriiulile või magustatud jookide letile.

"Esialgu vaikselt hoiatades, kuid ohutootsoonis juba valjult sireeni andes. Sama tehnoloogiline arendus pakub erilahendusi ka alkoholi liigtarvitajatele ja suitsetamisest loobujatele," lisas Koov.

Paar ideed on koostöös Leisi piirkonna kogukonnaga veel arendamisjärgus, nendest juba lähikuudel.

Koov tõi ka välja, et inimeste keskkonnateadlikuse tõustes on otsustatud vähendada sõidukite parkimiskohtade arvu kümne parkimiskohani. Selle arvelt suurendati jalgratta ja soome kelkude parkimisala ning kaupluse kogupinda.

Ehitise arhitektiks on saarlane Hannes Koppel, kes sel korral on inspireeritud Saaremaa loodusest ja kaasaegse disainist, mis sulandub sujuvalt ümbritsevasse keskkonda ning pakub külastajatele meeldivat ja harmoonilist disaini.

Uue Leisi kaupluse 3D joonis paigutatuna olemasolevasse ruumi.
Uue Leisi kaupluse 3D joonis paigutatuna olemasolevasse ruumi. Foto: Hannes Koppel / Saaremaa Tarbijate Ühistu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles