Linnajooksul paneb end proovile pea poolteist tuhat osalejat

Copy
Eelmisel aastal sai Kuressaare linnajooks tähelepanu sellega, et 10 kilomeetri distantsi võitja Tiidrel Nurme püstitas algselt Eesti rekordi, mis hiljem sertifikaadi puudumise tõttu siiski tühistati. Vaatamata sellel oli eelmise aasta jooks siiski väga kõrgetasemeline, sest kohal oli tollane Eesti 10 kilomeetri edetabeli esikolmik.
Eelmisel aastal sai Kuressaare linnajooks tähelepanu sellega, et 10 kilomeetri distantsi võitja Tiidrel Nurme püstitas algselt Eesti rekordi, mis hiljem sertifikaadi puudumise tõttu siiski tühistati. Vaatamata sellel oli eelmise aasta jooks siiski väga kõrgetasemeline, sest kohal oli tollane Eesti 10 kilomeetri edetabeli esikolmik. Foto: Alar Truu

Seekordne Kuressaare linnajooks tõotab lüüa varasemad rekordid – tänase seisuga oli end üritusele kirja pannud üle 1400 inimese.

Linnajooksule saab end registreerida veel homme, 1. mail.

"Oleme naljatanud, et vahest oleksime pidanud viimase aprillipäevaga registreerimise lõpetama – osalejaid on tõesti väga palju," ütles jooksu korraldava Saaremaa Spordikooli direktor Mati Mäetalu, kes prognoosib, et varasemad osalejate rekordid kukuvad. "Loodame, et auhindu jagub siiski kõigile – oleme neid tellinud varuga."

Tagasi üles