KÜLAVAHELOOD Kõue Indreku kütkestav autorikontsert Muhu Liival

Aare Laine
Copy
RAHULOLEV KÕUE INDREK. Kontsert läks korda. Publik võttis Indrek Vapperi laulud hästi vastu. Indreku esimene autorikontsert õnnestus igati.
RAHULOLEV KÕUE INDREK. Kontsert läks korda. Publik võttis Indrek Vapperi laulud hästi vastu. Indreku esimene autorikontsert õnnestus igati. Foto: Aare Laine

Jaanikuu viimane saade aastal 2024 on salvestatud Muhus. Liiva keskuses, turuplatsil toimus 15. juuni õhtul üks vahva kontsert. Kõue Indrek, ehk kodanikunimega Indrek Vapper astus publiku ette koos ansambliga Muhu Virtuoosid, esitades omaloomingulisi laule. Indrek on nii sõnade kui viisi looja.

Saatejuht Aare Laine jõudis kontserdipaika pool tundi enne kontserdi algust, seda selleks, et peategelasega tema loomingust rahulikult juttu puhuda.

Indrek on kuldsete kätega töömees. Aastaid töötas ta ekskavaatorijuhina, praegu on ta hinnatud ehitusmees. Pillimängu ja laulmisega on ta ammugi sina peal. Oma loomingut hinnates jääb Indrek tagasihoidlikuks, öeldes, et sõnad ja viisi paneb ta kirja siis kui vaim peale tuleb. Vahet pole, kas öösel, varahommikul, hilisõhtul või töö juures lõunavaheajal. Küllap on oma osa ka genidel. Indreku vanaema, Kõue Liina oli Muhus tuntud laulik.

Tagasi üles