Muhus vajus nelja inimesega auto vett täis kraavi

Mehis Tulk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SÜNDMUSKOHAL: Päästeamet tunnustab inimesi, kes kutsusid abi ja aitasid ise kuni professionaalse abi saabumiseni ning päästsid suuremast õnnetusest neli inimest.
SÜNDMUSKOHAL: Päästeamet tunnustab inimesi, kes kutsusid abi ja aitasid ise kuni professionaalse abi saabumiseni ning päästsid suuremast õnnetusest neli inimest. Foto: Kaia-Liis Peks

Muhu vallas Lõetsa külas vajus nelja inimesega sõiduauto manöövri käigus kraaviservale ning sealt omakorda kraavi, katusega vette.

Õnnetus juhtus pühapäeval kell 19.37 Lõetsa külas. Autos oli neli inimest, sealhulgas üks laps. Õnnetust nägema juhtunud juhuslikud möödasõitjad reageerisid väga kiiresti ning alustasid pilkases pimeduses kohe päästetöid ja helistasid hädaabinumbrile 112.

Inimeste päästmiseks purustasid aitajad küljeakna ja aitasid sealtkaudu inimesed autost välja.

Paanikas reisijate sõnul jäi aga keegi veel autosse, mistõttu said kohalejõudnud Orissaare päästekomando päästjatest hetkega pinnaltpäästjad, kes vett täis valgunud salongi läbi uurisid, kuid inimest seal ei tuvastatud. Juhuslikel päästjatel oli siiski õnnestunud päästa kõik abivajajad.

Sarnasest, Saaremaal nädala eest toimunud juhtumist kirjutasime Saarte Hääles laupäeval. Siis avastas vanapaar Unimäel jõest läbikülmunud ja nõrkemise äärel meesterahva, kelle kiirabi haiglasse toimetas. Haigushoo tõttu hooldekodust lahkunud mees võinuks tohtrite kinnitusel alajahtumise tõttu elu kaotada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles