Kuressaare haigla leidis kauaotsitud tohtri

Monika Metsmaa
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VÕETI VASTU LILLEDEGA: SA Kuressaare Haigla juhatuse liikmetel Edward Laanel ja Märt Kõllil on uue arsti Marja Savolaineni tuleku üle hea meel.
VÕETI VASTU LILLEDEGA: SA Kuressaare Haigla juhatuse liikmetel Edward Laanel ja Märt Kõllil on uue arsti Marja Savolaineni tuleku üle hea meel. Foto: Edward Laane

Kuressaare haigla sisehaiguste osakonnas alustas tööd uus arst Marja Savolainen. 

SA Kuressaare Haigla juhatuse liikme Märt Kõlli sõnul on uue tohtri lisandumine haigla meeskonda väga tähtis sündmus. Napib ju haiglal nii mõnegi ala spetsialiste ja sisearst oli üks neist tohtritest, keda haigla oma meeskonda otsis.  

“Vastuvõtte doktor Savolainen tegema ei hakka, vaid töötab statsionaaris,” ütles Kõlli.    

Jõgevalt pärit Marja Savolaineni sõnul kolis ta Saaremaale seetõttu, et ta elukaaslane on sündinud ja kasvanud Saaremaal. 

Marja Savolainen on lõpetanud Jõgeva gümnaasiumi 2003. aastal kuldmedaliga ja Tartu ülikooli arstiteaduskonna sisehaiguste residentuuri 2014. aastal. 

Pärast residentuuri töötas ta Lääne-Tallinna keskhaiglas, seejärel tegutses arstina Soomes. 

“Saaremaale tulin 2016. aastal,” rääkis arst. “Pärast lapse sündi olen aga saanud siin rahulikult paigal olla.”    

Eile oli Savolainenil Kuressaare haiglas teine tööpäev. “Töö on samasugune ja seda jagub samamoodi nagu mujal haiglate siseosakondades,” rääkis uus tohter. “Kuressaare haigla sisehaiguste osakond on praegu patsiente täis, aga õnneks on meil abis ka üks resident – nii on lihtsam kohaneda.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles