Saarlane pälvis sotsiaaltööpäeval üleriigilise tunnustuse

Monika Metsmaa
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anneli Tõru.
Anneli Tõru. Foto: Saarte Hääle arhiiv

Sotsiaalkindlustusameti Kuressaare esinduse konsultant Anneli Tõru pälvis tunnustuse Eesti sotsiaaltöö assotsiatsioonilt (ESTA).

Eile rahvusvahelise sotsiaaltöö päeva pidulikul tähistamisel Tallinna Õpetajate Majas omistati ainsana oma kategoorias nomineeritud Anneli Tõrule ESTA aasta liikme aunimetus.

“Selline tunnustus tähendab mulle väga palju,” ütles Anneli Tõru Saarte Häälele. “ESTA Saaremaa piirkonnale, mille me mullu märtsis lõime, on see esimeseks sünnipäevaks väga ilus kingitus. See näitab, et meid on tunnustatud sellisena, nagu oleme ning oli õige samm Saaremaa piirkond luua.” Seni kuulusid saarlased Lääne-Eesti piirkonna alla.

“Vajadus oma piirkond luua tuli sellest, et ka sotsiaaltöö valdkonnas on teatud asjades oluline arvestada Saaremaa erisust, meie kaugust keskustest ja merega piiratud tingimusi,” rääkis Tõru. 

Anneli Tõru töötab sotsiaalkindlustusameti lastekaitseosakonnas lasteabi konsultandina, tegeldes üle Eesti hädas olevate laste esmase ja kriisinõustamisega. “Meile saavad ööpäev läbi helistada nii lapsed kui ka lapsevanemad,” ütles Tõru.

Tiitleid jagati eile kümnes kategoorias. Saarlasi jätkus ka teiste kategooriate nominentide hulka. 

Aasta hoolekande juhi tiitli saajaiks esitatud seitsme nominendi sekka kuulus Kuressaare Hoolekande juhataja Ene Vahter, aasta hooldustöötaja aunimetusele pretendeeriva üheksa inimese hulka aga Kuressaare Hoolekande koduhooldaja Merike Trall. 

Aasta tegevusjuhendaja nelja nominendi hulgas esindas saarlasi Kuressaare Hoolekande tegevusjuhendaja Norma Leppik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles