Nunnu & Rockstar astuvad üles kodusaarel

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii Hanna-Leana kui ka Henri juured on tugevalt kodusaarel kinni.
Nii Hanna-Leana kui ka Henri juured on tugevalt kodusaarel kinni. Foto: Annika Metsla

Tuleval nädalal saab Saaremaal esmakordselt näha saarlastest õde-venda Hanna-Leana Taoubit ja Henri Kuusi, kes moodustavad duo Nunnu & Rockstar.

Ansambli eesti-inglise-prantsuskeelset muusikat on iseloomustatud sõnadega inspireeriv, teraapiline ja humoorikas. Duo alustas tegevust läinud aasta hilissügisel ning Saaremaal saab neid esimest korda näha 5. aprillil Arensburgi hotelli lounge’is.

Hanna-Leana Taoubi on töötanud pikalt ettevõtjana ja tippjuhtide prantsuse keele koolitajana, Prantsusmaal modellina, juhtinud rahvusvahelist tiimi idufirmas Lingvist ning enda asutatud keeltekooli VisaVis. Ta on elanud Prantsusmaal, Itaalias ja Belgias.

Hanna on terve elu olnud ümbritsetud muusikast: lõpetanud Nõmme muusikakooli klaveri erialal ning nooremas eas võitnud mitmeid klaveri- ja laulukonkursse.

Henri Kuus on muusik, helikunstnik, helirežissöör, ettevõtja ja näitleja. Eesti muusika- ja teatriakadeemia helirežii erialal lõpetanuna tegeleb ta filmide helindamise, muusika kirjutamise, salvestamise ja miksimisega.

Multiinstrumentalistist noormees mängib kitarri, basskitarri, trumme ja klaverit. Ta on mänginud peaosa Eesti mängufilmis “Pangarööv”, teinud kaasa teleseriaalis “Elu keset linna” ning mänginud mitmes teatrilavastuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles