Saaremaa võttis esiliigas pronksmedalid

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaa pronksine meeskond.
Saaremaa pronksine meeskond. Foto: Aivi Auga

Eesti meeste võrkpallimeistrivõistluste esiliiga pronksiseerias alistas Saaremaa kahel korral  LotusTimber/Neemeco ja kindlustas endale sellega pronksmedalid.

Laupäeval võideti võõrsil 3 : 0 (25 : 20, 25 : 19, 25 : 18). “Tegelikult oli kole mäng” tunnistas treener Asko Esna. “Mõlemalt poolt oli see asi vigaderohke, aga järelikult suutsime meie neid vähem teha. Suutsime oma taktika välja mängida, aga Neemeco ei olnud ka päris selline, nagu olen harjunud neid nägema.”

Pühapäeval alistas põhiturniiril seitsmendaks tulnud Saaremaa kodus põhiturniiri kolmandana lõpetanud LotusTimber/Neemeco SK 3 : 0. “Need medalid on meile kulla väärtusega,” tunnistas meeskonna treener Esna. “Olime vastasest nii füüsiliselt kui ka mentaalselt üle. Olen meeste üle äärmiselt õnnelik, see on saavutus ja olen kõigiga rahul. Iga mees, olgu ta siis platsil või kastis, oli meile kulla hinnaga.”

Kuressaare spordihoones mängitud kohtumises võitis Saaremaa geimid 25 : 18, 25 : 18, 25 : 17. Asko Esna ütles, et Neemecole mindi peale sama taktikaga, mis esimeses mängus. Serviga panustati konkreetsetele meestele, blokis ja kaitses püüti asjad korras hoida. “Kui esimeses mängus oli mäng mõlemalt poolt suhteliselt rabe, siis nemad olid samal tasemel ja meie panime juurde,” tõdes Esna. “Ei tekkinud kordagi tunnet, et see asi võiks käest ära minna. Eks me play-offidest alates oleme saanud mängida oma parima koosseisuga ja asjad hakkasid õnnestuma. Emotsioon ja tahe pronksmedalid võita oli suur.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles