Kiirabitöö suvel – traumad, kõhuhädad, kesköised puugid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MIDA PEALE MÄÄRIDA? Saaremaa apteegi proviisorid Anne Suurna (vasakul) ja Eerika Uustulnd näitavad ravimeid, mida nahavigastuste korral pruukida.
Foto: Sander Ilvest
MIDA PEALE MÄÄRIDA? Saaremaa apteegi proviisorid Anne Suurna (vasakul) ja Eerika Uustulnd näitavad ravimeid, mida nahavigastuste korral pruukida. Foto: Sander Ilvest Foto: Saarte Hääl

Suvel suureneb saare rahvaarv vähemalt poole võrra. Väga paljud suvitajad on terved, tugevad ega kasuta mingeid ravimeid, kuid on ka krooniliste haigustega inimesi, kel on iga päev vaja rohtu võtta.

Selline inimene peaks oma rohukohvri kaasa pakkima. Üks mu hea töökaaslane ütles oma kotis sorides, et naine on vana siis, kui meigikott jääb ravimite kotist pisemaks. Eks ta tõsi ole. Niisiis tuleks kaasa võtta oma haiguste vastu välja kirjutatud ravimid, mida peab iga päev tarvitama. Kui on juhtunud, et rohud on maha jäänud, on kuri karjas – kutsutakse kiirabi.

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles