Grete Gullile tenniseturniirilt kaks esikohta

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Noor tennisist Grete Gull mänguhoos.
Noor tennisist Grete Gull mänguhoos. Foto: Alver Kivi

Tallinnas Tallinki tennisekeskuses mängitud tüdrukute U14 Eesti GP-l võitis Saaremaa Tenniseklubi esindaja Grete Gull nii üksik- kui ka paarismängu, Elvas jõudis Kevin Lempu paarismängus poolfinaali ja Ron Torn oli parim lohutusturniiril.

Treener Rauno Gull ütles Grete Gulli võistlust kommenteerides, et head võidud tulid poolfinaalis 7 : 5, 6 : 3 Emma Namnieksi ja finaalis Desire Pärna üle 6 : 7 (5), 6 : 1 ja 6 : 4. “Nad on Gretest poolteist aastat vanemad ja sellele vaatamata peaks ta olema võimeline võitma,” rääkis treener. “See polnud suur üllatus, aga kindlasti andis juurde enesekindlust, mida selles vanuses on vaja ja mis on oluline tulevikku silmas pidades.”

Paarismängus koos Alissia Aleksandra Kiviga võitsid nad kindlalt kõik vastased. “Paar tugevat tüdrukut seekord ei mänginud ja seepärast olid nad teistest üle. Paraku ei tekkinud ka võrdlusmomenti,” tõdes Rauno Gull.

Juba sel nädalal on Grete Gull võistlustules Tallinnas U14 Estonian Junior Open´il. Konkreetseid eesmärke ei ole seatud. “Oma võimed võiks ta siiski välja mängida,” märkis Rauno Gull. “Palju sõltub siin ka loosist. Pigem on meie eesmärk olla järgmise aasta lõpus omavanuste Euroopa Top 100 hulgas. Nii ei ole oluline saavutatud koht, vaid tähtis on mängutaseme tõus.”

Alver Kivi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles