Abruka kokkutulek keskendub hariduselule

Copy
2013. aastal peetud kokkutuleku raames peeti ka Abruka laululava katuse avamistseremoonia.
2013. aastal peetud kokkutuleku raames peeti ka Abruka laululava katuse avamistseremoonia. Foto: Irina Mägi

Abruka kooli algusest on möödas 140 aastat ja koos lühikese pausiga töötas see Abrukal 100 aastat. 13. juulil Abruka saarel toimuva küla III kokkutuleku peateema ongi Abruka hariduselu.

Kõik, kes te olete Abrukal koolis käinud, võtke kaasa oma mälestused ja meenutused. Võib-olla on kusagil lauasahtlis või kapinurgas mõni kooliaegne joonistus või luuletus! Võtke palun kaasa, mõnusas vestlusringis Ülo Tuuliku eestvedamisel on neid tore üheskoos vaadata.

Alustame hommikul registreerimisega raamatukogu juures, järgneb kalmistupüha. Kell 12 on lauluväljakul kokkutuleku avamine ja ühispildistamine. Vaatame Salme vallateatri etendust, Jüri Tuuliku “Tüürimees Benjamini”. Avatud on käsitöö- ja fotonäitused. Pärast ühist supisöömist on aeg külastada kodukohti ja lemmikpaiku. Veel vaatame Hillar Lipu koostatud slaidiprogrammi Abruka ja seda ümbritsevate väikesaarte loodusest, sööme torti ja suitsukala, lööme tantsu.

Eelnevalt palume oma tulekust kindlasti teada anda meilile abruka.raamatukogu@saare.ee või raamatukogu telefonil 51 73 508. Osavõtutasu 10 eurot (alla 14-aastastele tasuta) saab kanda MTÜ Abruka Muuseumi Selts arvele EE232200221019974168, selgituseks: kokkutulek ja osalejate nimed. Sularahas saab tasuda registreerimisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles