Töötaja varastas Selverist alkoholi tuhandete eest

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Saare Selver. Foto on illustratiivne.
Saare Selver. Foto on illustratiivne. Foto: Sander Ilvest / Saarte Hääle arhiiv

Saare Selveri oma töötaja koos alaealise abilisega vedas hiljuti poest ära korraliku koguse alkoholi, selle eest raha maksmata. Kogu nende tegevus jäi kaamerapildile. 

Saarte Hääle toimetusse jõudnud info kohaselt oli alkoholivarga kontol juba varasemast, kui ta Saare Selveris veel ei töötanud, karistusi erinevate varavastaste süütegude eest. Nüüd on asi taas politseis.

Politsei juhtivuurija Ahti Lepp kinnitas, et 23. mail alustati kriminaalmenetlust selles, et mõni päev varem, 19. mai hilisõhtul varastati Kuressaares Tallinna tänaval asuvast kauplusest erinevaid alkohoolseid jooke ja tekitati sellega kauplusele varalist kahju pea 1900 eurot.

“Varguse toimepannud isikud jäid kaamerasalvestisele ja politseinikud tegid kindlaks, et tegemist oli 25-aastase mehe ja 16-aastase noormehega,” selgitas Lepp. Nooremale esitati 31. mail kahtlustus võõra vallasasja äravõtmises selle ebaseadusliku omastamise eesmärgil.

Esialgu ei olnud teada vanema varga asukoht, kuid politseinikel õnnestus see viimaks kindlaks teha. 

“Mees käis täna (eile – toim) jaoskonnas ütlusi andmas ja talle esitati samuti kahtlustus,” kinnitas Ahti Lepp, lisades, et vanemat meest on varem korduvalt karistatud erinevate varavastaste süütegude toimepanemise eest.

Selveri kommunikatsioonijuht Rivo Veski tunnistas, et menetlustoimingute läbiviimise tõttu nad antud juhtumit omalt poolt lähemalt kommenteerida ei saa. Samas kinnitas ta, et nad peavad Selveris ausust kõige olulisemaks põhiväärtuseks. “Ausad, avatud ja siirad soovime olla nii oma klientide kui ka töötajatega,” ütles Veski. “Ebaausale käitumisele Selveris kohta ei ole, rõhutas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles