Timo Tammemaa liitus Prantsuse meistermeeskonnaga

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Timo Tammemaa
Timo Tammemaa Foto: Saarte Hääl

Eelmised kaks hooaega Belgias Maaseiki meeskonnas mänginud võrkpallikoondise temporündaja Timo Tammemaa liitus Prantsusmaa võrkpalli valitseja Tours VB-ga.

“Otsisime mängijat, kellel on keskel head omadused ja korralik võimekus,” vahendas ülemineku korraldanud Pascal Foussard, lisades, et Tammemaal on need omadused olemas.

Timo Tammemaa ütles oma valikut põhjendades, et ikkagi Tours ja loodetavasti on meeskond ka Meistrite liigas tegija. “Ka Maaseikis oli võimalik jätkata, aga ma olen seal juba kaks aastat mänginud ja oli soov teha samm edasi. Kindlasti tahaks võita niipalju kui võimalik ja olla võimalikult edukas ka Meistrite liigas,” avalikustas temporündaja oma eesmärgid.

Tegelikult sai Timo Tammemaa liitumisel Toursiga määravaks juhus. Klubi oli juba komplekteeritud, kui ameeriklane Daniel McDonnell vigastas õnnetult õlga ja langes seepärast välja. Nii hakkas Tours kibekiirelt uut temporündajat otsima.

“Tööd peab alati tegema ja ega puhkuselgi saa ennast lõdvaks lasta ning tuleb vormis püsida,” lausus Tammemaa. “Arvan, et sain võimaluse, kuna mul oli Belgias hea klubihooaeg all, koondisemängud minu valimist nii väga ei mõjutanud.”

202 cm pikkune ja 27aastane saarlane Timo Tammemaa tegi Toursiga liitumisel oma karjääris sammu edasi, sest Prantsusmaal on üks maailma tugevamaid liigasid ja lisaks mängib riigi kaheksakordne meister ning viimased kaks aastat valitsenud meeskond ka Meistrite liigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles