Mölkkys selgitati esimesed meistrid

Copy
Mölkky
Mölkky Foto: Pm

Laupäeval toimusid Kaubi küla väljakutel esimesed Saaremaa avatud meistrivõistlused mölkkys, kus mänguviisiks oli üksikmäng.

Saaremaa spordirahvas on selle viskemängu avastanud just sel aastal. Kaarma Sport Managment oli varem korraldanud kaks võistlust, veebruaris Aste kooli saalis Kaarma neljavõistluse raames ja 23. juunil Kaubi Cupi.

Naisi alustas Kaubis 8 ja mehi 21. Naiste võitja oli ootuspärane. Poolfinaalis võitis Margit Lepp Marelle Lehtjärve 2:0 ja Terje Pahk Anni Kingsepa 2:1. Finaalis võitis Margit Lepp Terje Pahki 3:0 ja 3.-4. koha mängus Marelle Lehtjärv Anni Kingsepa 2:1.

Meesteturniiril üllatas kohalik 15aastane noormees Tanel Raamat, kes otsustavas faasis kindlakäeliselt alistas kogenud vastaseid. Poolfinaalid: Argo Võrk - Vaiko Kivi 2:0 ja Tanel Raamat - Peeter Lüll 2:0. Finaal: Tanel Raamat - Argo Võrk 3:1 ja 3.-4. koht Peeter Lüll - Vaiko Kivi 3:2.

6.–7. juulini toimusid Soomes Kotkas Euroopa meistrivõistlused, kus osales ka Team Saaremaa neljaliikmeline meeskond, kes 46 alustanud võistkonna turniiril saavutas 9.–16. koha jagamise, kuna neid kohti välja ei mängitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles