FC Kuressaare uus peatreener on lätlane Kalašnikovs

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Klubi president Priit Penu ja  peatreener Dmitrijs Kalašnikovs.
Klubi president Priit Penu ja peatreener Dmitrijs Kalašnikovs. Foto: FC Kuressaare

Tänasest on FC Kuressaare uus peatreener 36-aastane lätlane Dmitrijs Kalašnikovs, viimasel kahel jalgpalli Premium-liiga hooajal meeskonda juhendanud Jan Važinski jätkab duubli eesotsas.

"Kuna meie esindusmeeskonna enamus mängijaid baseerub Tallinnas ja Saaremaal on mehi vähe, siis ei ole õige, kui peatreener ei osale treeninguprotsessis ega näe mängijaid," selgitas FC Kuressaare tegevjuht Mario Pruul, kelle hinnangul on niimoodi keeruline asju toimima panna.

"Kuna meie meeskonnaga on liitunud palju uusi noori mängumehi, siis peab peatreener suutma neid suunata. Et Tallinna gruppi treenival Sander Lahel pole selles osas veel piisavalt teadmisi, peab seda tegema kogenud mees."

Mario Pruul põhjendas Dmitrijs Kalašnikovsi valimist asjaoluga, et lätlane pani Narva Transi korralikult mängima, nende kaitse oli paigas ja tulemused korralikud. "Meeskonnal on ees tähtis faas, Kalašnikovs on kogemustega ning usume ja usaldame teda, et ka järgmisel aastal mängime Premium-liigas," lausus Pruul.

Dmitrijs Kalašnikovs ise ütles, et ei soovi palju rääkida ja keskendub tegudele. "Sellist tihedat seisu turniiritabeli tagumises pooles pole Eestis varem olnud, kõik satsid on motiveeritud ja heade mängijatega. See on minu töö aidata Kuressaare meeskonnal hooaeg edukalt lõpetada. Peame võitlema igas mängus kui karikafinaalis ja andma endast parima."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles