Mihkel Räim võttis Rumeenias etapivõidu

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Mihkel Räime võidukas finiš
Mihkel Räime võidukas finiš Foto: Eesti Maanteeratturite koondis

Eelmisel nädalal Eesti jalgrattakoondisega Rumeenia velotuuril osalenud Mihkel Räim võitis reedel kolmanda etapi, edestades finišisirgel 19-aastast itaallast Jonathan Milani ja meeskonnakaaslast Norman Vahtrat.

“Terve etapp puhus tuul tagant ja mõnikord veidi ka küljelt, aga midagi ohtlikku ei toimunud. Meie plaan oli täna punti kontrollida ja lõpus minu peale finiš mängida,” märkis Mihkel Räim, lisades, et tiim tegi võidu nimel väga head tööd. Päev varem sõidetud teise etapi grupifinišis sai Räim teise koha, jäädes alla poolakas Stanislav Aniolkowskile.

Karl Patrick Lauk ja Norman Vahtra tegid taas ideaalse lahtivedamise, aga poolakas sai enne finišit saarlase tuulest välja. “Kahjuks oli üks mees täna kiirem,” tõdes Mihkel Räim.

Suurel kiirusel kukkunud Steven Kalf viidi haiglasse, kus tal tuvastati kahe roide murd. Suure tõenäosusega on Kalfi hooaeg läbi.

Neljandal ja viiendal etapil Mihkel Räim ja Karl Patrick Lauk paremate hulka ei kuulunud. Küll aga lõpetas Karl Patrick Lauk punktiarvestuse võitjana punases särgis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles