Saaremaa VK võttis BIGBANK-ilt tähtsa võidu

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Foto: Kristina Kretova/Saarte Hääl

Credit24 võrkpalliliiga tänavuse hooaja esimeses kodumängus pidas Saaremaa Võrkpalliklubi laupäeval oma lähikonkurendi BIGBANK Tartu vastu viiegeimilise lahingu, millest väljus lõpuks 3 : 2 võitjana.

“Mängisime täna meeskondlikumalt, kui mõne päeva eest TalTechi vastu,” rääkis peatreener Urmas Tali. “Olukordi, kus me lihtsate pallide mängimisega omavahel paanikat tekitasime, oli küll, aga kokkuvõttes kontrollisime mängu natuke paremini. Eelkõige oli hea algus, sest ükstapuha mis see vastane seal alguses tegi, suutsime näidata veatut võrkpalli ja järelikult on see võimalik. Kuidas vastase suurema surve all seda teha ja kuidas mingil hetkel õigeid otsuseid langetada, see on juba pikem teema.”

Kuressaare spordihoones alustas Saaremaa väga hästi, kui Tartut võideti 25 : 12. Ja kui juba tundus, et külalistest vastast seekord ei olegi, tuli kiire vastulöök. BIGBANK võitis kaks järgmist 25 : 16 ja 26 : 24.

“Tartu istus esimeses geimis bussis, meie istusime sinna teises geimis,” leidis Urmas Tali. “Eks ta oli täna selline võrdsete vastaste võitlus, kus punktid läksid siia- ja sinnapoole ning viies ongi selline, kus kellelgi paremini õnnestub. Seekord meil trehvas.”

Kolmanda geimi võitis aga jälle Saaremaa 25 : 21 ja viimases olid võõrustajad paremad 15 : 13. Kuigi mängus oli momente, mis ei klappinud ja kõige paremini ei sujunud, nägi Urmas Tali ka palju positiivset.

“Me suudame mäng-mängult paremini mängida ja kui me võtame rünnaku ette, siis olid numbrid selgelt paremad kui kontrollmängudes,” rääkis Tali. “Aga kui selle pealt ka geime kaotada, siis tekib küsimus, et kuhu need geimikaotused siis läksid. Kohe tulevad Selver ja Pärnu ning siis lätlased. Ühtepidi on nagu mängude jada okei, vaatame, kuidas me selle esimese hooga vastu peame.”

Peatreener Tali hinnangul tegi Tartu hea mängu ja Kuressaarest punktiga ära minna on rahuldav. “Teistpidi, kui hooaega pikemalt vaadata, siis on kõik veel toores ja punktikaotusele ei maksa praegu mõelda. Kui kevadel jääb midagi puudu, siis vaatame kes, kus ja mis. Läheme mäng-mängult edasi,” märkis ta.

Parimatena tõid Daniel Maciel 25, Beau James 14 ja Rauno Tamme 12 punkti. 

BIGBANK-i poole peal panustas Mihkel Tanila 11 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles