Ott Tänak püüab Austraalias meeskondlikku tiitlit

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Ott Tänak Kataloonia rallil
Ott Tänak Kataloonia rallil Foto: Rallyracc

Sel nädalavahetusel sõidetakse Austraalias autoralli 2019. aasta maailmameistrivõistluste viimane etapp, kus Kataloonias endale tiitli kindlustanud Ott Tänak läheb võitlusse eesmärgiga tuua Toyotale meeskondlik karikas.

“Pärast pingeid, mis meil Hispaanias olid, on hea minna Austraaliasse palju pingevabamalt,” rääkis Ott Tänak Toyota pressiteate vahendusel. “Oleme meeskonnana viimase kahe aasta jooksul palju saavutanud ja nüüd on meil võimalus veel üks tiitel võtta.”

Konstruktorite arvestuses on liidrikohal oleva Hyundai edu Toyota ees 18 punkti. Viimast korda Toyota Yaris WRC-ga startiv Ott Tänak ütles, et talle meeldib Austraalia ralli, kuigi seal võistlemine võib olla väga keeruline. “Tee ääres olevad puud tekitavad varjud ja kohati võib olla raske näha, kuhu tee edasi viib,” selgitas rallipiloot, lisades, et seepärast tuleb keskenduda legendile.

“Meie jaoks võib osutuda keeruliseks ka esimesena startida. Kuigi tavaliselt on seal ilm ilus ja päikeseline, siis eelmine aasta näitas, et seal võib ka väga tugevalt vihma sadada, mis teeb kõigi jaoks olud keeruliseks ja libedaks.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles